STØRSTE bedrag

Bedrag?..

Kender du de perioder hvor man bevæger sig på en vej belagt med den dårligste grus. I vejen er der huller – både store og små. Ind i mellem møder man kameler som står midt på vejen! Man havde lige fokus på den ujævne grusvej og forsøgte at undgå de største huller, men brat støder man panden mod en kæmpe kamel og vejen forude er spærret!
Hvad er der med denne kamel og hvorfor står den der og blokerer min vej? Undrende og lettere irriteret er jeg nødsaget til at stoppe op og erkende, min rejse ikke fortsætter inden jeg har kigget nærmere på kamelen. Her er jeg heldigvis født med min egen frie vilje så jeg kan både betragte den, sætte mig i vejkanten og meditere på den eller kort og godt erkende at denne kamel skal sluges.

Der er mange forskellige veje at gå og leve på; nogle vælger de lige og velasfalterede veje, mens andre vælger at gå der hvor ingen stier findes! Den ene vej er hverken mere rigtig eller fantastisk frem for den anden, de kan både være fantastiske og det rene helvede afhængig af det menneske som træder den.
Den lige og velasfalterede vej er trafikeret men tit også mere social. Her opleves ikke nødvendigvis de store udsving, ej heller den samme albuerum til et specielt eller anderledes individ.
Den hullede grusvej eller indtil nu helt ukendte vej; er som at gå på gyngende grund fyldt med op og nedture. Her finder man til gengæld vingeplads, tankerum og med tiden balance i sig selv. Vejen betrædes ofte alene men møder man mennesker har de en dybere samklang og forståelse for dig og dit væsen.

Vi vælger som hovedregel selv vejen vi betræder, nogle mere bevidst end andre, men ”krisetider” som død, mistet kærlighed og arbejdsløshed kan ufrivilligt tvinge os på et sidespor som ikke ligner vores normale vej. Uanset hvilken vej du normalt betræder kan uventede begivenheder skifte vores spor på et splitsekund; om vi vil det eller ej tvinges vi ind på den dårlige grusvej med de store kameler.

Er du bange for at give noget af dig selv; ikke jeg, jeg gør det dagligt og med glæde hver gang.
Hvis jeg ikke er tro mod mig selv og mit inderste, står jeg i stor konflikt med den eneste i verden jeg skal tilbringe 24/7/365 med.
Det STØRSTE bedrag du kan lave, er ikke at være tro mod dig selv og dine ønsker her i livet.

Følg dit hjerte og ha’ et fantastisk liv

Posted in: