Dit liv – din sundhed!

- bliv din egen sundheds mentor!

Hver eneste dag møder jeg mennesker i alle aldre, typer og former. Fælles for dem alle, er sundhed en vigtig faktor i deres liv. Alternativt ønsker de mere viden, om det at tage ansvar for egen sundhed. Meningerne om kosttilskud og sund levevis er mange, og enstemmighed blandt eksperter forefindes ikke.  

Eftersom alle mennesker er unikke, kan sundhed ikke standardiseres. Vi er ikke robotter som kan kasse opdeles, med hver vores fejl og mangler. Netop derfor er det utopi at tro sundhedssystemet og lægerne har den rette løsning til din krop.

Vi skal der imod lære at passe på os selv og lytte til vores krops signaler. Hver især skal vi tage vores sundhed alvorligt – vær ikke en passiv passager på dit eget sundhedstog! Du kan få støtte og hjælp til et sundere liv, men uden initiativ fra din side sker der intet. Processen er din og kun din. Passer du ikke på dig selv livet igennem, er der også kun dig til at betale regningen. 

For fem år siden var jeg overbevidst om at kosttilskud var for børn og tumper!

Et branche skift fra speditør til kostvejleder har for mig sat tingene i perspektiv. Mit liv har taget en radikal, dog bevidst drejning på det bevidste og sundhedsmæssige plan. Viden om vores fødevare kvalitet gennem tiden, har givet mig en anden holdning. Vores fødevarekvalitet er faldet så meget de sidste 100 år, at jeg ikke finder det realistisk at spise sig til de nødvendige vitamin, mineral og essentielle fedtsyrer. 

Men at vores vitaminer og mineraler ligger i balance er ikke den eneste faktor for en krop i balance.

Jeg tror på et sammenspil mellem kroppens basale behov, vores ernæring, motion, psyke, passion, nærvær og selverkendelse. Det er i hvert fald min egen erfaring gennem de sidste fem år. 

 

Hånden på hjertet – jeg lever præcis det liv jeg ønsker – intet mere eller mindre! Jeg er taknemmelig og lykkelig for min hverdag. Et liv med mulighed for at hjælpe mine medmennesker til et sundere liv.

 

Jeg siger ikke det er nemt eller uden omkostning – jeg siger det kan lade sig gøre!

Pas på dig selv og ha’ en fantastisk dag

Kh. Gitte