Fristende Chiagrød med syrlig rabarberkompot

Har du chiafrø stående i skabet, men ingen ide om hvordan du skal bruge dem – så er her en ide til dig.
Chiafrø optager deres egne vægt omkring ni gange, hvilket gør dem perfekte til en lækker grød. Du kan lave den kort før du går i seng, så trækker den natten over i køleskabet.
I denne opskrift lavede jeg en simpel syrlig rabarbercreme, for at tilføre lidt balance til grøden.

Du skal bruge følgende:
2 dl økologisk rismælk med hasselnød/mandelmælk
2 spsk økologisk chiafrø
1/2 tsk økologisk vanilje

1 lille håndfuld rabarber
2 spsk vand
lidt vanilje
2 spsk sukrin/honning/sukker

Du gør følgende:
Bland alle ingredienser sammen – gerne i en beholder/glas med låg.
Ryst beholderen – gerne nogle gange inden du smutter i seng og sæt den på køl

Rabarbercremen kan laves på to minutter i en gryde.
Kom rabarber, eller andre bær du synes om, i gryden. Tilsæt lidt vanilje, sukrin (sukker) og en anelse vand. Lad det koge i to minutter og rør ikke for meget i gryden.

Rigtig god fornøjelse og velbekomme