Honning ristede chufa med pistacie overtræk

Aftensnack – honning ristede Chufa med pistacie overtræk

Den lille rodknold Chufa har været kendt og dyrket i mere end 4000 år. Chufa har et højt indhold af kostfibre, vitamin B1, magnesium, kalium og phosphor. Den lille knold udblødes i 48 timer og er herefter klar til brug. Den har en hård ydre skal og en skøn jordnødde smag.

Du skal bruge følgende:
– chufa
– honning
– kokosolie
– pistacie

Du gør følgende:
– Udblød dine chufa 48 timer inden du skal bruge dem
– varm en pande op og tilføj 1 tsk. kokosolie og 1 spsk. honning
– tilføj dine chufa og rist den i ca. 10 minutter
– hak dine pistacie nødder i hånden eller i en mini hakker
– tag dem af og vend dem i dine hakkede pistacie nødder

God fornøjelse og velbekomme