JEG KENDER DINE DÅRLIGE UNDSKYLDNINGER!

* Jeg kan ikke gå i lange støvler, da mine lægge er for muskuløse…De producerer kun støvler til kvinder med tynde knogler og sådan er jeg ikke bygget fra naturens side!

* Jeg har fra naturens side… en lav forbrænding og derfor er jeg overvægtig – det er unfair men uden for min kontrol!

* Jeg arbejder sent og har ikke tid og overskud til madlavning!

* Mine lange ben og deforme krop matcher ikke de jeans der findes på markedet – men jeg kan jo ikke gøre mine ben kortere!

* Nu har jeg knoklet en hel time i motionscenteret – jeg fortjener chokolade…ja hele pladen!

* Det er ikke min skyld at mine jeans altid slides mest på indersiden af lårene…det er jo ikke mig der producerer jeans i dårlig kvalitet!

* Jeg er ikke skabt til at blive en størrelse 38, og det er helt okay!

* Strømpebukser er noget fanden har skabt og de er altid for korte.

Hvor mange eksempler kan du nikke genkendende til?
Vil du tilføje flere eller føler du dig blot ekstrem provokeret?

Alle ovenstående eksempler er ikke opdigtet eller hørt på gaden – de er alle en del af MIT GAMLE JEG! Et jeg som var frustreret over alle overstående ting, men som i mange år ikke var klar til at koble overvægten sammen med disse udfordringer. Set i bagspejlet – 23 kilo lettere – er disse udfordringer gennemskuet og placeret i kassen med dårlige undskyldninger. Dog på en kærlig og respektfuld måde. Vi har alle hver vores vej og dermed læreproces – hele livet igennem. Uden den erfaring vil jeg ikke kunne FORSTÅ DIG og dine udfordringer.
Jeg VED hvad jeg taler om og har kun en mission – At hjælpe dig til samme indsigt og læring om egen krop.

Tag første skridt i dag – jeg ved DU KAN!

Pas godt på dig selv – god dag derude
Kh. Gitte