Kålsalat med fennikel, soltørrede tomater og røde bønner

Er du træt af at lave salat til madpakken eller middagsbordet hver dag – her er en salat som kan holde sig flere dage. Fordelen ved at bruge kål i salaten samt en marinade er nemlig den holder sig frisk og lækker i flere dage. Du kan med fordel lave madpakke til to-tre dage af gangen – nemmere bliver det ikke.

Du skal bruge følgende:
– hvidkål
– røde bønner
– soltørrede tomater i olie
– fennikel
– salt
– olie
– citron
– agave sirup

Du gør følgende:
– sæt de røde bønner i blød dagen før du skal bruge dem – alternativt køber du dem på dåse som er klar til brug
– hak hvidkål og fennikel  i tynde strimler
– hæld olien fra de soltørrede tomater over i en lille skål
– saml kål, tomater og bønner i en stor skål
– lav din marinade så de passer til dine smagsløg, og brug gerne olien fra de soltørrede tomater
– hæld marinaden over salaten, bland og smag på herlighederne

God fornøjelse og velbekomme