Kikærteburger – med mætningsgarenti

Vil du prøve en anderledes burger uden gluten, kød og raffineret sukker – så har jeg et bud på hvordan den kan se ud.
Jeg har sammensat den af hjemmelavet butterbeanfladbrød og hummus, kombineret med scrambled eggs og falaffel. Opskrifterne på hummus og butterbeanfladbrød ligger ligeledes her på siden – falaffel er købt på frost i en helsekost forretning.

Du skal bruge følgende:
– hummus – http://krigerkost.dk.linux73.unoeuro-server.com/blog/opskrifter/hummus-med-frisk-persille/
– butterbeanfladbrød – http://krigerkost.dk.linux73.unoeuro-server.com/blog/opskrifter/butterbeans-fladbrod/
– falaffel
– æg
– salt
– peber
– rismælk
– olie

Du gør følgende:

– pisk æg med salt, peber og en smugle rismælk
– skær brødet over og rist det på en pande med lidt olie
– varm din falaffel i ovnen eller på panden sammen med brødet
– saml din burger, med hummus i bunden, falaffel og scrambled eggs på toppen

God fornøjelse og velbekomme