Kokos paneret kylling med krydrede ris

- aftenmad på 15 minutter!

Super nem aftensmad til en af de dage det skal gå lidt hurtigt. Min version blev meget krydret, men det kan tilpasses efter din og familiens smagsløg. Det er bevidst jeg ikke har noteret gram eller antal – tag dine sanser og smagsløg med i køkkenet og skab noget lækkert.

Du skal bruge følgende:
– Kylling
– Grov ris
– Rød quinoa
– Hvidløg
– Chilli
– Ingefær (pulver)
– Muskat (pulver)
– Soltørrede tomater
– Kikærter
– Kokosmel
– Smør/kokosolie

Du gør følgende:
Sæt vand over og kom lidt af alle de nævnte krydderier i vandet
– Bland lige dele af grovris og quinoa og kom det i vandet når det koger. Kog i ca. 10 minutter
– Kom kokosmel og lidt af alle de nævnte krydderier heri
– Vend/paner din kylling heri og steg denne på panden i smør/kokosolie
– Drøn vandet fra en dåse kikærter samt et glad med soltørrede tomater
– Pil og hak/pres hvidløg
– Tag kyllingen af panden og over på en tallerken hvor det kan hvile
– Kom ris og quinoa på panden sammen med smør
– Tilsæt kikærter og soltørrede tomater
– Steg i et par minutter
– Anret og nyd din mad

 

God fornøjelse og velbekomme