Mini cupcakes med marcipan og hindbær

Disse skønne sommer cupcakes med hindbær er simpelthen uimodståelige.
Jeg er inspireret af en opskrift fra hjerteforeningen, men har dog ændret denne lidt. De er nemme at lave og taler til sanserne ved både store og små.

100 g marcipan
100 g økologisk rørsukker eller sukrin
50 g økologisk smør
2 økologiske æg
120 g hvedemel/majsmel/rismel
1 tsk bagepulver
200 g frosne optøede hindbær
100 g flormelis (undlad dette hvis du ikke spiser sukker)
Friske hindbær til pynt

Tænd ovnen på 175 grader.
Riv marcipanen på den grove side af et rivejern og rør den sammen med rørsukker.
Smelt smør og rør det sammen.
Rør æggene i et ad gangen.
Bland mel med bagepulver og vend det i dejen sammen med de optøede hindbær.
Fordel dejen i muffinforme og bag kagerne i ca. 25 minutter
Afkøl kagerne.
Rør flormelis med vand til glasur. Fordel glasuren på kagerne og pynt med friske hindbær.

Velbekomme