Påskeæg med pistacia og acai

Påsken er over os og mange har fri disse dage. Her er min ide til fælles familie hygge – alle kan være med!
Lav de nemmeste og lækreste påskeæg sammen med dine kære. Disse indeholder ikke raffineret sukker, farvestoffer, mælk eller gluten.

Afhængig af den ønskede størrelse på påskeæggene – 40 stk

Du skal bruge følgende:
75 g figner
75 g tørrede ækologiske abrikoser
75 g paranødder
100 g 92% mørk chokolade
5 tsk acai pulver
20 g kokosolie
2 tsk hampefrø
60 g pistaciemasse (Odense marcipan)

Tørrede hindbær og hakkede usaltede pistacienødder til pynt.

Du gør følgende:
– Figner, abrikoser og paranødder hakkes fint i minihakker
– Del op i to portioner

– 1. Tilsæt 5 tsk acai pulver, 20 g smeltet kokosolie og 2 tsk hampefrø – stil massen på køl
– 2. Tilsæt 60 g pistaciemasse – stil på køl i ti minutter

– Lav et vandbad og hak chokoladen
– Smelt 2/3 dele af chokoladen i vandbadet – resten tilsættes efterfølgende. Dette gøres for at temperere chokoladen
– Form pistaciemassen til små påskeæg
– Dyp i chokoladen og pynt med hakket pistacienødder
– Gør efterfølgende det samme med acaimassen – pynt med frysetørret hindbær

God fornøjelse og velbekomme

Krigerkost ønsker alle en fantastisk påske – pas på dig selv.