Pulp boller med æble

- og et strejf af jul

Hos os presser vi meget juice, specielt grøntsagsjuice. Uanset hvilken juicer du ejer, efterlader den pulp som restprodukt. Hvorfor ikke bruge denne pulp til nogle lækre glutenfri boller.
De er nemme at lave og kræver ikke tid til hævning.

Du skal bruge følgende:
5 dl lunkent vand
20 g / 6 spsk. strøget økologisk HUSK pulver
200 g æble pulp
50 g økologisk græskarkerner
50 g økologisk solsikkekerner
50 g økologisk sesamkerner
1/2 tsk kanel
1/2 tsk allehånde
1/2 tsk stødte nelliker
1 tsk fint Himalaya salt
2 spsl økologisk olivenolie
2 tsk bagepulver
100 g økologisk majsmel
50 g økologisk mandelmel (brug gerne restproduktet af de hakkede mandler fra mandelmælk)
50 g økologisk boghvedemel

Du gør følgende:
– Bland vand, husk og pulp i en stor skål – lad det stå et par minutter
– Tilføj aller kerner, krydderier, olie og bagepulver
– bland de tre melsorter i hver for sig – brug en håndmixer eller røremaskine
– Lad dejen blive køre nogle minutter og form til boller
– Pensel evt. med vand og drys med kanel

God fornøjelse og velbekomme