RAW – symfoni

Endnu en skøn RAW kage kreation er født i mit køkken. Jeg er ny begynder i RAW kager, men elsker dem allerede. Jeg elsker dem for deres renhed og nemhed. Det kræver blot en blender og eller en minihakker samt en springform – så er du klar.
Snyd ikke dig selv og dine nærmeste for denne lækkerbisken.

Du skal bruge følgende:
Kagebund
– 100 g Øko mandler
– 16 stk. Øko dadler
– 4 tsk. kokosolie

Fyld
– 100 g symfonibær
– citronsaft fra en lille 1/2 økologisk citron
– revet citronskal fra en lille økologisk citron
– 8 dl cachenødder
– 6 tsk. mandel/ris/soyamælk
– 2 spsk. agavesirup
– 4 tsk. kokosolie

Pynt
– 50 g. hakkede gojibær
– revet appelsinskal fra 1 økologisk appelsin

Du gør følgende:
Kagebund
– kom ingredienserne til kagebunden i food blenderen og mix det hele til en stor masse. Det kan være nødvendigt at skrabe siderne i food processoren ned et par gange undervejs. Hæld massen i en springform og tryk den ud i formens bund på 18 x 18cm.

Fyld
– Kom indgredienserne til fyldet i blenderen og blend godt. Det kan være nødvendigt at skrabe siderne i blenderen ned et par gange undervejs. Fyldet skal være så tyk at din blender næsten ikke kan klare opgaven. Bliver den for tynd, sætter den sig ikke når den kommer i formen, og du vil opleve en flydende raw kage.
Hæld fyldet oven på bunden i springformen og sæt kagen i køleskabet eller fryseren.

Pynt
– Strø toppen af kagen med de hakkede gojibær og revet appelsinskal.

 

God fornøjelse og velbekomme