• gallery

Samarbejde med Umar Nyonyintono

Umar er personlig træner, model og en passioneret funktionel træner i Fitness dk, Valby. Han er tilmeldt WBFF 2013, World Beauty Fitness and Fashion. Men bag hans titler og veltrimmede ydre, hvem er han så?

Uddannelse og kurser
Certificeret personlig træner igennem CPH West, Kasper Danborg
Uddannet Fitnessinstruktør og Træningsvejleder igennem CPH West – Coach Kurser
Martin Brogaard – Handelsgymnasium

Umar’s Filosofi
Mit mål er at få dig til at opleve den samme glæde ved træning som jeg oplever. Jo større glæde du har ved træning, jo flere resultater opnår du. Jeg benytter mig meget af funktionel træning og mange andre effektive træningsformer. Jeg laver øvelser og programmer som hjælper dig til at opnå dine mål og ønsker, lige fra vægttab, muskelopbygning, bedre kropsholdning eller udholdenhed. Jeg vil give dig en oplevelse til hver træning med masser af motivation og inspiration. Jeg kan tilpasse det mest effektive program inden for den tidsramme du ønsker. Min filosofi er at den bedste træning holdes inden for en time. Der skal arbejdes igennem og du skal have sved på panden. De bedste resultater opnås ved en kort og effektiv træning.

Det kan være svært at gennemskue det nødvendige energibehov og give kroppen de bedste betingelser for udvikling. Umar presser og stresser sin krop 13 timer om ugen og uden den rette balance, vil det indvirke på hans resultat i England senere på året. Jeg tilbød derfor Umar mine kompetencer i form af Proces Ernæring. Gennem beregninger vejleder jeg Umar til det optimale energibehov og giver ham input til hans ernæring.

Jeg møder ofte Umar i træningscenteret og træner fast på hans hold med funktionel træning. Jeg bliver altid mødt med smil og professionel vejledning ved Umar; dertil har vi fælles holdninger om træning og ernæring. Jeg sætter en stor ære i at kunne hjælpe en passioneret personlig træner som Umar og ser frem til at følge hans udvikling frem til WBFF 2013.

Følg Umars udvikling på Krigerkost facebook siden eller se hans facebook side her: and-Training/233130363433391?fref=ts

Hilsen
Gitte Guldager Simonsen

Posted in: