Spinatsalat med friske kløverspirer og rosenkål

Den skønneste salat med både sødne, syre og sprødhed. Lækker til en frokost med veninderne eller til en lækker weekendbrunch. Det er bevidst jeg ikke har noteret gram eller antal – tag dine sanser og smagsløg med i køkkenet og skab noget lækkert.

Du skal bruge følgende:
– Spinat (frisk spinatblade)
– Kløverspirer (laves i en spirerbakke/krukke)
– Rosenkål
– Gulenødder
– Ristede mandler
– Ristet sesamolie
– Macadamia olie
– Frisk mynte
– Frisk majs (kolbe)
– Økologisk citron
– Acacie honning

Du gør følgende:
– Skyl den friske spinat og anret den som bund på et fad
– Vask og hak de små rosenkål
– Pil bladene af majskolben og skær mejsene af kolben
– Pynt med friske klæverspirer, ristede mandler og frisk mynte
– Tilføj din marinade
God fornøjelse og velbekomme