Trøffelkugler

Disse skønne trøffelkugler smager forrygende og er desuden uden sukker, gluten og mælkeprodukter. Rawfood når det er bedst og et godt eksempel på, det ikke behøver være kedeligt at leve uden sukker, gluten og majeriprodukter!
Lav dem sammen med dine børn og server dem som erstatning for den trationelle havregrynskugle, de vil elske dem.
De kan med fordel også laves med forskellige nødder og rosiner.

Du skal bruge følgende:
100 g tærrede dadler, uden sten
50 g tørrede abrikoser
50 g kokosolie
25 g ren kakao
25 g boghvedeflager/gryn
25 g kokosmel

Hak dadler og abrikoser fint og bland dem med de øvrige ingridienser i en skål.
Stil den på køl indtil olien er mere fast.
Form massen i hænden og lav nu de små kugler.
Tril dem i kokos og stil på køl.

Kan med fordel laves i større portioner og fryses

God fornøjelse og velbekomme