Vil vi BEDRAGES?

Vi BEDRAGES ofte af os selv og lader andre gøre det mod os konstant..

Drømme vægt, skinny-jeans, sund på 28 dage eller 7 dags udrensning… Kald det hvad du vil, på bundlinjen er resultatet det samme – Vi bedrages!

Men kan man virkelig blive sundere på 28 dage og kan man udrense kroppen på en uge?
Sundhedseksperter, personlige trænere, diætister og kostvejledere ved godt at overskrifter sælger og vækker forbrugernes interesse, men er det i virkeligheden vejen frem?
Jeg føler mig provokeret af disse overskrifter. Provokeret i mit arbejde som passioneret kostvejleder, men specielt på vegne af alle forbrugere – Fru. Hansen og DIG som loves et hurtigt fix i kampen mod de ekstra kilo. Er det nemmere at købe en illusion end at forholde sig til de virkelige realiteter?

Jeg tror på vi alle, og hver især, gør hvad vi kan med de værktøjer vi har i rygsækken. Går du livet igennem med en forventning om andre fixer dine udfordringer, eller at du har alle de værktøjer du behøver?
Gennem livet har jeg personligt måtte lede efter nye værktøjer og færdigheder – det er ingen skam! Jo mere jeg arbejder med mig selv, retter de fordømmende pegefingre indad jo mere bevidst bliver jeg. Det mest bemærkelsesværdige er faktisk at mit personlige vægttab har rykket sig i takt med min indre udvikling. Det var for mig en banebrydende observation hvilket bekræftede mine overbevisninger – vi er krop og psyke – hverken enten eller!

Selvfølgelig kan man blive sundere på 28 dage – men det er ikke det samme som at blive sund på 28 dage.
Og jo man kan udrense og detoxe sin krop på en uge – men ophobninger af eks. tungmetaller og kviksølv fixes ikke på den tid!
Jeg kan ikke lade være med at tænke – skal vi snydes for at tage os sammen eller hvornår tager vi ansvar for os selv!?

Posted in: